Πρωινό & Απογευματινό τμήμα. Δευτέρα έως Σάββατο 07:00 - 21:00. Οικονομικά πακέτα & ΕΣΠΑ

ΠΟΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η αδελφική αγάπη ήταν αυτή που μας δημιούργησε την ανάγκη να συνεργαστούμε. H αγάπη για το αντικείμενο σπουδών μας, ήταν που μας ενέπνευσε να φτιάξουμε κάτι δικό μας. Έναν τόπο όπου παιδιά, γονείς και παιδαγωγοί θα γίνονται μια μεγάλη αγκαλιά, μια χαρούμενη παρέα. Ένα μέρος όπου θα διαμορφώνουμε με αγάπη κι ενσυναίσθηση μικρά πλασματάκια. Ένα περιβάλλον Θετικής Διαπαιδαγώγησης που θα βασίζεται στη φιλοσοφία «συμπεριφέρσου στα παιδιά με τον τρόπο που θα ήθελες να σου συμπεριφέρονται αν ήσουν εσύ το παιδί». Ένα σχολείο όπου μέσα του θα μεγαλώσουν και τα δικά μας παιδιά. Ένα τέτοιο προϊόν αγάπης είναι ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ μας ΚΗΠΟΣ. Μιας αγάπης που ευχόμαστε κάθε μέρα να γιγαντώνει και να πολλαπλασιάζεται.. Θέλετε να έρθετε μαζί μας να γίνουμε πολλοί;


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ

 

Ιωαννίδου Ευτέρπη (Θεατρολόγος-Ηθοποιός)
Είναι αριστούχα απόφοιτη του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών και απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Εργάστηκε ως Θεατροπαιδαγωγός στην προσχολική και πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Συμμετείχε ως ηθοποιός σε παιδικές κι εφηβικές παραστάσεις. Κατέχει άδεια διδασκαλίας της αγγλικής και γαλλικής γλώσσας, καθώς και πιστοποίηση παροχής πρώτων βοηθειών. Παίζει κιθάρα και φλογέρα. Είναι παντρεμένη και μαμά της Μαρίας-Ελισσάβετ ή αλλιώς Μαριλίς, την οποία προσπαθεί να μεγαλώσει με βάση τις αρχές του Attachment Parenting (Θεωρία της προσκόλλησης).

 

Ιωαννίδου Χριστίνα (Νηπιαγωγός)
Σπούδασε στο τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής & Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Εκπαίδευση στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Εργάστηκε ως Νηπιαγωγός στην προσχολική εκπαίδευση και ως Εκπαιδεύτρια Βοηθών Βρεφονηπιοκόμου σε δημόσια ΙΕΚ. Κατέχει πιστοποίηση παροχής πρώτων βοηθειών. Μιλά αγγλικά και γαλλικά. Είναι παντρεμένη και έχει ένα κοριτσάκι, τη Μαρήλια, την οποία προσπαθεί να μεγαλώσει στηριζόμενη στις αρχές του Attachment Parenting (Θεωρία της προσκόλλησης).

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Η εκπαιδευτική ομάδα του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ εμπλουτίζεται με έμπειρες Νηπιαγωγούς, Βρεφονηπιοκόμους, Δασκάλα Μουσικής και Δασκάλα Χορού-Χορογράφο.